Skip to main content

Top prestatie van 8 vechters van Fightclub-Rotterdam op Fight Explosion Gala

Beste supporters van Fightclub-Rotterdam, 

Aller eerst willen wij jullie allen enorm bedanken voor jullie komst en support gisterenavond op het Fight Explosion Gala. Zoals altijd iedere keer... maar weer een volle tribune met onze supporters die keihard aan het aanmoedigen zijn. Top publiek geen woorden voor!!!

Jullie steun en support betekend heel veel voor onze vechters. Nogmaals iedereen enorm bedankt, op naar 30 november Fight Explosion in Rotterdam grootste Thaiboxing Gala van Fight Explosion. ( met 15 vechters van FCR Be There )

Daarnaast willen wij de ouders van alle vechters enorm bedanken voor de goede zorg en steun en het meehelpen. Hierbij wil ik Trainer Jason, Si en Jan Peter enorm bedanken voor de steun en teamwerk van gisterenavond.

Wij hopen dat jullie van onze vechters hebben kunnen genieten. En helaas lopen de uitslagen soms heel anders dan de uitslag eigenlijk moet zijn. Zoals in ieder sport heb je helaas politiek spelletjes. Wil je winnen dan moet je overtuigend winnen of op een K.O vooral als je tegen een promotor vecht.

Van Wail de tegenstander de trainers riepen trainer Ado na de uitslag om door te geven dat Wail niet had verloren ( eerlijk van hun ), en het zeker een Onbeslist moest zijn dus 30 november REMATCH Wail vs Mootje. Pachella is duidelijk bestolen en haar uitslag was onbeslist terwijl ze op punten had gewonnen.

Iedereen nogmaals bedankt voor alles!!!

 

  • Hits: 2312