Fightclub-Rotterdam is op 17 oktober 2011 gestart met wekelijkse kickboks lessen in Capelle aan den IJssel voor kinderen van zes tot en met veertien jaar oud.

Ze krijgen les van trainer Ado Delekarac en zijn assistent trainers. Wij vinden begeleiding en aandacht heel belangrijk vandaar dat er tijdens kids kickboks lessen 10 trainers aanwezig zijn, zodat elk lid voldoende aandacht & begeleiding krijgt.

De kinderen kunnen al op jonge leeftijd in een veilige omgeving kennis maken met kickboksen.

Doordat de lessen worden gestart met spelletjes, leren de kinderen spelenderwijs de basistechnieken en wordt er gewerkt aan een goede conditie. Ook wordt hen tijdens de lessen geleerd op een respectvolle manier met elkaar om te gaan.

Tijdens de training staat veiligheid voorop. Er wordt daarom ook niet hard gespard, maar wordt er door middel van het oefenen van de technieken gewerkt aan het zelfvertrouwen van de kinderen. Zelfvertrouwen en discipline vinden wij heel erg belangrijk voor hun toekomst voor op school en in deze harde maatschappij. 

Het is dan ook prachtig om kinderen te zien groeien naar echte sporters die vol zelfvertrouwen rondlopen en rust uitstralen.

Bij ons wordt er getraind in vijf verschillende niveaus.

Wat kun je verwachten van de les?

 • Warming-up (min. 10 minuten)
 • Techniek training met partner (rond de 30 minuten)
 • Sparren (gemiddeld 10 minuten)
 • Buikspieren/Opdrukken (gemiddeld 5 minuten)
 • Diverse spelvormen gericht op het kickboksen

Tijdens de training werken wij aan hun:

 • Kickboks technieken
 • Zelfvertrouwen
 • Discipline
 • Zelfbeheersing
 • Geloven in eigen kunnen
 • Concentratievermogen
 • Uitlaatklep
 • Normen en waarden

Het is voldoende om in een T-shirt en een korte broek op de les te verschijnen. Van schoeisel wordt er tijdens de les geen gebruik gemaakt, we trainen op de blote voeten Kickboksuitrusting krijgen ze van ons te leen.

Contract is maandelijks opzegbaar

Het betalen van contributie is niet altijd even eenvoudig voor iedereen. Wist u dat er drie manieren zijn om in aanmerking te komen voor het verkrijgen van subsidiemogelijkheden voor het betalen van de contributie voor uw kinderen bij Fightclub-Rotterdam ? Dat is namelijk mogelijk bij Rotterdam SportSupport!!

Wij verwijzen u dan ook naar hun website: www.jeugdfondssportencultuur.nl Op de website staat er heel duidelijk beschreven hoe u voor één van de manieren in aanmerking kunt komen.

Fightclub-Rotterdam heeft haar eigen wedstrijdgroep voor de sport kickboksen/Thaiboksen. Je kan niet zomaar uitkomen voor de wedstrijdgroep van Fightclub-Rotterdam. Je moet een goede beheersing van de techniek hebben, in goede conditie zijn en mentaal weerbaar zijn.

Om op wedstrijdniveau te kunnen meetrainen, doorloop je eerst enige tijd het Fightclub-Rotterdam Kickboxing Fundamentals Programma. Deze bestaat uit: bokszaktrainig, cardio kickboxing, kickboxing fundamentals.

In het Fundamentals Programma leer je op een rustige en verantwoorde wijze alle basistechnieken van het kickboksen. Je wordt meer en meer een student van de sport. Kickboksen bij Fightclub-Rotterdam is meer als zomaar een sport. Er wordt van je verwacht dat jij je verdiept in onze filosofie, stijl en je houdt aan de budo- en dojo etiquette.

Om deel uit te maken van de wedstrijdgroep train je dus minimaal 4 uur per week. Met een goed voorbereiding gaat een wedstrijdvechter pas de ring in.

Als je ruime ervaring hebt opgedaan met het Advanced Programma, kan je uiteindelijk in aanmerking komen om op te gaan voor een wedstrijd. Voor een wedstrijd zal je naast de vier groepslessen 1 uur per week privé les krijgen van de sensei. Zelf zorg je dat je gezond leeft en aan krachttraining doet of een personal trainer neemt bij Fight2beFit.

Klik op de link hier onder om meer te lezen over personal training.

Fightclub-Rotterdam is de sportschool voor het hele gezin. Onze sporten dragen bij aan een gezond en gebalanceerd leven. Voor kinderen worden de bouwstenen voor zelfbewustzijn en zelfvertrouwen ontwikkeld.

Het is gebleken dat kinderen met agressieproblemen maar ook kinderen die te weinig zelfvertrouwen hebben, veel baat bij kickboksen hebben.

Ze leren zich handhaven in een groep waardoor ze geestelijk sterker worden. De kinderen leren niet alleen met agressie omgaan, maar door de strakke regels in de gym en de zware fysieke trainingen leren ze elkaar te respecteren. Ze leren respectvol omgaan met winnen en verliezen.

Assertiever worden

Wennen aan regels en discipline. Ze leren het eigen lichaam en de kracht ervan kennen volgens wetenschappelijk onderzoek (SKMO) is kickboksen voor motoriek, zelfvertrouwen, de ontwikkeling van coördinatief vermogen, de opbouw van conditie en de oog/hand coördinatie een hele geschikte sport.

Fightclub-Rotterdam combineert spel en Kickboksen met elkaar. Dit betekent praktische en sportieve technieken, waarbij vooral respect, fun en discipline voorop staan. Er wordt gewerkt aan conditie en beheersing. Deze sport is ideaal om zelfvertrouwen en weerbaarheid van het kind te vergroten. Wat wij belangrijk vinden is dat de kinderen groeien in eigen zelfvertrouwen en dat wij ze discipline bijbrengen. Wat later erg belangrijk is voor de toekomst van de kinderen richting de hogeschool / werk en hun leven!

Centraal binnen de lessen van Fightclub-Rotterdam zijn:

 • Respect
 • Discipline
 • Zelfbeheersing
 • Veiligheid
 • Sportiviteit

Kom bij
de Familie

Kom je uitleven en groei, wordt fitter en mentaal sterker. Bij ons ben je familie en in goede handen!

Met een goed gevoel naar de sportschool, met een beter gevoel naar huis.

Contact

Berliozstraat 7
2901 WG
Capelle aan den Ijssel

T: +31 6 48 78 15 10
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rekeningnummer: NL33INGB0004658045
KvK nummer: 53 28 29 73

Sponsoren


Copyrights © Fightclub-Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy