Skip to main content

Fight2beFit

 • Streeft u op hoog niveau naar een sportief doel?
 • Heeft u gebrek aan motivatie?
 • Wilt u binnen 8 - 12 weken weer aanzienlijk fitter worden?

Dan is Personal Training wellicht wat voor u...

Kennis en gebrek aan motivatie zijn vaak struikelblokken voor startende sporters. Fight2beFit begeleidt u persoonlijk en brengt u op stap voor stap in de gewenste shape. Of u nu bikini-proof op vakantie wilt, perfect op uw bruiloft wilt verschijnen of ‘gewoon’ dat eeuwige vetrandje wilt laten verdwijnen.

Onze Personal trainingsprogramma’s zorgen voor een gezondere levensstijl. We streven – naast voldoende lichaamsbeweging – ook naar een gezond voedingspatroon en een positieve mentale instelling.

Fight2beFit haar sportprogramma’s zijn ontwikkeld om de cliënt te helpen zijn of haar grenzen te verleggen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een projectmatige aanpak waarbij voor een periode van 8-12 weken– S.M.A.R.T. gedefinieerde – doelstellingen worden bepaald. Deze doelstellingen worden vastgelegd in u persoonlijke sportplan.

Met de juiste sportieve begeleiding, motivatie en mental coaching zal het behalen van deze doelstellingen zorgen voor:
 • een sterker eigenbeeld
 • een verhoogd zelfvertrouwen
 • een verbeterde fysieke conditie
 • een verbeterd voorkomen
 • Heeft u wel zin maar geen idee hoe u moet beginnen?

Personal Training Center Fight2beFit is gevestigd in Rotterdam Centrum

Opgeven is geen optie... In een gezond lichaam leeft een gezond geest!

Personal Trainer

Ado wilt graag laten zien hoe leuk en hoe goed kickboksen voor je is. Dit kun je terug vinden in de personal trainingen die hij geeft. Hij vind het vooral erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt, tevreden bent aan het einde van de les en dat je ook voelt dat je keihard hebt getraind. In een les van Ado Delekarac kun je daarom veel variatie verwachten, zowel op conditioneel gebied als op techniek.

De passie voor het kickboksen is bij Ado terug te vinden in zijn werk als Personal Trainer. Hij geniet ervan om zijn klanten te zien groeien in de sport en laat ze daarom ook graag zweten. Bij Ado is niks onmogelijk opgeven is bij hem geen optie maar proberen.

Bij Ado kunt u daarom een pittige training verwachten waarbij u gemotiveerd wordt om tot het uiterste te gaan. Maar het belangrijkste is en blijft voor hem, dat u zich lekker voelt bij wat u doet. Ado Delekarac is een gediplomeerd kickboks/personal trainer & fitness instructeur met 15 jaar ervaring.

Wie onder mijn begeleiding komt trainen kiest voor service & professionaliteit. Samen kijken we naar de door jou geformuleerde doelstelling:

 • Fitter & Vitaler.
 • Afvallen & Gewichtsbeheersing.
 • Kracht & Conditietraining.
 • Stress verlagen & Mentale weerbaarheid
 • Kickboks Pads-Training ( conditie/kracht en techniek )

Wilt u een intake aanvragen of heeft u ergens vragen over? Neem dan contact op via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Small Group Training

Wat is Small Group Training?

Small Group Training is sporten in een kleine groep van 2 tot 6 personen. Dit kunt u doen door zelf een groep samen te stellen, bestaande uit bijvoorbeeld uw vrienden, collega’s en/of familieleden. Samen met uw groep kunt u de dag en het tijdstip van uw training bepalen. U kunt ook kiezen om mee te trainen met de Fight2beFit Groep. Bij deze groep traint u samen met andere Fight2beFit cliënten op vaste dagen en tijden.

Trainen op uw eigen niveau

De Small Group Trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. U werkt op een gezonde en efficiënte manier aan uw conditie.

Voordelen personal trainer

Met Small Group Training ervaart u de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband, waardoor de individuele kosten lager zijn. U heeft dan namelijk al een personal trainer vanaf €25,-. Het trainen in groepsverband, op een vast tijdstip en onder begeleiding van een personal trainer, is een goede stok achter de deur. Zo slaat u niet zomaar een training over.

Conditie Verbetering

Voor het verbeteren van je conditie gebruikt Fight2beFit niet alleen de bekende conditietoestellen in een sportschool. We nemen ook speelse sportvormen in het programma op, zoals Pads-Training, aerobics, (kick)boksen, en hardlopen. De belangrijkste leidraad zijn daarbij jouw interesses en mogelijkheden.

Door sportvormen te gebruiken, worden je hart- en longfuncties op een functionele manier verbeterd. Bovendien werk je zo ongemerkt ook aan je coördinatie en concentratie. Juist die combinatie heeft een veel grotere impact op lichaam en geest dan de gebruikelijke fitnessmethodes en stimuleert je natuurlijke balans.

Kracht Training

De krachttrainingen van Fight2beFit beginnen met het identificeren van jouw zwakke plekken. In eerste instantie worden deze lichaamsdelen getraind door middel van stabiliteitsoefeningen met een lage intensiteit. Daardoor leer je controle krijgen over je spieren en voelen wat er gebeurt. Deze bewustwording levert ook weer een bijdrage aan je persoonlijke balans en voorkomt blessures.

Als er voldoende stabiliteit is, kunnen de spieren vanuit hun natuurlijke functie versterkt worden. Daarbij is de samenwerking met andere spiergroepen het belangrijkste. Dit proces wordt vervolgens uitgebouwd afhankelijk van jouw specifieke doel, bijvoorbeeld afvallen en verlagen van je vetpercentage, aanpakken of preventie van blessures (lichaamshouding), toename van spiermassa, of trainen op explosiviteit.

Afvallen

Als je al een tijd kampt met overgewicht, zijn de getallen op de weegschaal voor jou waarschijnlijk heel belangrijk geworden. Je hebt misschien een “ideaal gewicht” dat je nastreeft en hoe verder de naald van dat getal afwijkt, deste verder je de moed in de schoenen zakt. Misschien ben je zelfs ooit aan een sportprogramma begonnen en na een aantal weken gestopt omdat je niet afviel of zelfs zwaarder werd.

Maar de kilo’s zeggen nog lang niet alles! Waarschijnlijk heb je al gehoord dat “spieren zwaarder dan vet” zijn. Hoewel deze formulering niet helemaal juist is, de boodschap klopt wel: 1 kg spiermassa neemt een stuk minder ruimte in beslag dan 1 kg vet. Dus ook al weigert de weegschaal je inspanningen in de sportschool te belonen, kan het heel goed zijn dat je daadwerkelijk slanker wordt omdat je vetpercentage daalt. Met een meetlint of aan de hand van je kleding moet je dat goed kunnen meten.

Hoe zit het dan met de BMI?

De BMI of Body Mass Index is niets anders dan je gewicht gedeeld door het kwadraat van je lengte. Daarmee houdt de BMI geen rekening met je vetpercentage en daarom zegt het ook niet veel.

Een gezond vetpercentage

Bij Fight2beFit praten wij liever over vetpercentages. Als we het over afvallen hebben, bedoelen wij dan ook “het vetpercentage verlagen” en niet zozeer “kilo’s kwijt raken”. Kilo’s kwijt raken is heel makkelijk: als je een hele dag niets zou eten of drinken, zou dat zomaar 3 kg kunnen schelen. Maar je kleding zou er geen beetje losser door gaan zitten! Om af te vallen moet je vet verbranden, en dat is een hele kunst. Ons lichaam houdt namelijk graag vast aan zijn vetreserves en het is maar goed ook! Zo kan de mens langdurige periodes van voedselschaarste overleven. Maar dat maakt het wel moeilijk voor jou om af te vallen. Dus, hoe krijg je je lichaam zo ver dat het vet verbrandt?

Als je het liefst afvalt door een combinatie van de juiste voeding en lichaamsbeweging, kies dan voor ons Fight2beFit. Het resultaat is – letterlijk – gegarandeerd!

Kids Personal Training

Uw kinderen laten trainen met een personal trainer? Bij Fight2beFit geven wij op een speelse manier les, waarbij plezier een belangrijke factor is.

Zelfverzekerder en weerbaarder

Wij leren hoe ze zichzelf moeten verdedigen door middel van verschillende vechtsporten, namelijk: Kickboksen en Boksen. Door deze sporten worden de kinderen zelfverzekerder en weerbaarder. Of wilt u uw kinderen fit krijgen? Afvallen, sterker worden, een betere motoriek? Wij helpen uw kinderen bij het behalen van de doelstelling die u wenst.

Tijdens de trainingen leer ik de Kinderen: Thaiboxing technieken , Zelfvertrouwen, Discipline, Zelfbeheersing, Geloven in eigen kunnen, normen en waarden, etc.

Eén op één of in groep

Ook voor uw kinderen is het mogelijk om in een razend tempo te groeien met hun eigen personal trainer. Zowel één op één als in een groep van maximaal 4 kinderen.

Voor meer informatie en/of een proefles, neem contact met ons op via 06-48 78 15 10.

Circuit Training

Wat is Circuit Training ?

Dit is een vorm van fitness waarbij je je algemeen uithoudingsvermogen (hart/longfunctie) en je spieruithoudingsvermogen traint! Deze training wordt gegeven door Menno dos Santos, hij zet stations (een circuit) uit met verschillende oefeningen. Er wordt gewerkt met relatief kleine groepen waardoor er een goede controle is op de uitvoering van de oefeningen, zodat iedereen op een verantwoorde manier traint. In het circuit zitten altijd alle hoofdspiergroepen van het lichaam. Iedere 3 a 4 weken is er een nieuw programma. Het wordt dus nooit saai.

Ook belangrijk om te weten is dat iedereen in zijn eigen tempo werkt. Uiteraard wordt er iedere les begonnen met een centrale warming-up van ongeveer 10 minuten, om alle spieren warm te maken en je hart/longfunctie al te verhogen. Daarna het hoofdprogramma.

Iedere les eindigt met een "cool-down" van 10 minuten, om de spieren te rekken en te strekken en de hartslag verder terug te brengen. De training duurt ongeveer 1 uur.

Voordelen !

Deze training is uitermate geschikt voor mensen met klachten, mensen die lang niet gesport hebben maar uiteraard ook voor gevorderden. Door de individuele begeleiding is het een zeer veilige manier om je lichaam weer in conditie te brengen. Het sociale aspect speelt ook een rol. Je doet het voor jezelf maar ook mét elkaar.

De les wordt gegeven door Ado Delekarac, sportleraar met veel ervaring!

Pads Training

Klik op de link hier onder voor alles over Pads Training


Kom bij
de Familie

Kom je uitleven en groei, wordt fitter en mentaal sterker. Bij ons ben je familie en in goede handen!