Skip to main content

Ado
Delekarac

“Mijn droom was om een sportschool te creëren waarbinnen iedereen zich thuis zou voelen.”
Ado Delekarac
Founder & Personal Trainer

Ado Delekarac geldt in de wereld van het Taekwondo / Thai/Kickboksen als een vedette. Tot het moment waarop hij vanwege zwaar blessureleed noodgedwongen moest stoppen met zijn wedstrijd carrière, was hij actief in de nationale en internationale top.


Azem

Hoofdassistent Trainer Jeugd

Hallo ik ben Azem op dit moment ben ik hoofdassistent trainer bij de gevorderden jeugdgroep.

Train nu ongeveer 3 jaar bij Fightclub-Rotterdam. Ik heb Ado en de andere trainers leren kennen als zeer gemotiveerde mensen met veel passie voor het Thaiboxen. Dat stralen ze ook uit binnen en buiten de sportschool uit.

Heb een aantal verschillende soorten vecht- en zelf verdedigingssporten beoefend maar geen van deze heeft me zo gegrepen als Kick/Thaiboxen. Toen Ado me vroeg om te assisteren bij trainingen voelde ik me vereerd en kon ik dat natuurlijk niet weigeren. Het is mooi om mensen te zien groeien door de sport en draag daar graag me steentje in bij. Voor mij is het belangrijkste, dat je plezier hebt in wat je ook doet! Maar discipline en respect vind ik ook erg belangrijk. Hoop dat ik deze dingen mee kan geven tijdens de lessen aan de jeugdleden.


Jason

Trainer

Hallo mijn naam is Jason Ligeon ik ben 34 jaar en mijn passie is thaiboksen. Ik train nu ongeveer 15 jaar met veel plezier, door de jaren heen heb ik aardig wat wedstrijd ervaring opgedaan.

Het thaiboksen heb ik geleerd bij S. Dragon o.l.v. Sensei B. Gunning en veel getraind bij V. gym R´dam.

Naast het thaiboksen heb ik ook gebokst bij Hoboken en Boksschool van´t Hof waar ik ook wedstrijdervaring heb opgedaan.

Ik hoop dat ik met mijn ervaring en passie er voor kan zorgen dat ook jullie de kneepjes van het vak onder de knie krijgen ;-)

Ik zie jullie in de les!

Ushh


Claudia

Trainer

Ik ben Claudia, Ik ben ongeveer 5 jaar geleden in contact gekomen met Fightclub-Rotterdam omdat mijn oudste zoon Ramiro begon met kickboksen hij is toen uitgegroeid tot assistent trainer en heeft ons allemaal besmet met het kickboks virus.

Omdat mijn kinderen er toch waren en ik van dichtbij zag dat Ado wel wat hulp kon gebruiken wat betreft de administratie heb ik dat stokje over genomen van Annemarie. Tegenwoordig geef ik op vrijdag de les met battle ropes, kettlebell en boxingbag alles onder leiding van Ado zodat wij zijn visie volgen. Ik vind het altijd leuk om het beste uit iemand te halen en om sportief bezig te zijn dus dat lukt goed met les geven.

Jullie zijn van harte welkom voor een gratis proefles.


Damian

Assistent trainer

Hallo ik ben Damian op dit moment ben ik assistent trainer bij Fightclub-Rotterdam.

Thaiboksen doe ik al 10 jaar lang en dit uiteraard met heel veel plezier!

Mijn liefde en ervaring voor deze sport probeer ik te delen met onze jeugdleden, daarnaast is het een prachtige sport waarbij heel veel respect en discipline bij komt kijken. Ik heb bij meerdere sportscholen getraind maar toen ik kennis maakte met Fightclub-Rotterdam voelde ik me meteen thuis.

De huisregels van Fightclub-Rotterdam & de liefde die zij voor de jeugd hebben trekt mij enorm aan! Ik hoop met alle trainers binnen de club veel te kunnen betekenen voor de jeugd en hun toekomst.


Michael

Trainer

Mijn naam is Michael Spros, op jongere leeftijd ben ik begonnen met Kickboksen.

Na een aantal jaar heb ik het weer opgepakt en train nu al weer een poos bij Fightclub-Rotterdam.

De sfeer en de mensen in de sportschool zijn me vanaf het begin al heel erg bevallen en daarom ben ik ook meerdere keren per week in de sportschool te vinden.

Thaiboksen is een grote passie van mij en daarom heb ik er ook veel plezier in om anderen te helpen en te trainen. Het mooie is om ze lichamelijk, technisch en mentaal te zien groeien. Hun eigen grenzen te laten verleggen en ze helpen hun doelen te bereiken.

Discipline, respect en hard werken voor je doelen zijn essentieel in het dagelijks leven zowel binnen als buiten de sportschool. Dit hoop ik mee te kunnen geven aan de jeugdleden net zoals ik dat toen mee gekregen heb.


Julian

Trainer

Hallo mijn naam is Julian van Vliet. Ik ben als kleine jongen van ongeveer 11 jaar oud begonnen met thaiboksen hier bij Fightclub Rotterdam en ben eigenlijk nooit meer weg gegaan, dit omdat ik mijzelf vanaf het begin al helemaal thuis voelde in de sportschool.

Fightclub Rotterdam onderscheidt zichzelf met name door de familiesfeer die hier sterk aanwezig is. Daarnaast zijn onze trainers erg ervaren en gepassioneerd in het kickboksen.

Ik ben zowel trainer als wedstrijdvechter van de club. Als trainer wil in graag de kids zien groeien in hun zelfvertrouwen en motoriek.

Zie jullie snel in de sportschool, osu!


Yusuf

Assistent Trainer

Ik ben in 2015 in aanraking gekomen met Fightclub-Rotterdam, omdat mijn zoon 5 jaar (toen) energiek was en ik een sport zocht waar hij al zijn energie kwijt kon op een veilige en leuke manier.

Ik heb vanaf minuut 1 kunnen ervaren dat Fightclub-Rotterdam de juiste keuze is geweest voor mijn zoon, want ik zag er behoorlijke vooruitgang in zijn doen en laten. Hij gaat elke keer met veel plezier naar alle trainingen. Toen mij vraag werd gesteld of ik aan kon sluiten als ass trainer bij de kids heb ik geen moment getwijfeld en direkt ja gezegd, want de visie van de club past heel goed als persoon bij mij. Ik ben nu ondertussen 2 jaar trainer en ik hoop dit nog jaren te blijven doen. Trainingen verzorgen aan kinderen is altijd een passie geweest voor mij en hier haal ik heel veel voldoening uit.


Romano

Assistent Trainer

Hallo mijn naam is Romano op dit moment ben ik assistent trainer bij Fightclub-Rotterdam.

Ik ben in aanraking gekomen met de Fightclub toen mijn zoontje daar 2 jaar geleden begon te trainen en vanaf de eerste training voelde wij ons al thuis.

Een aantal maanden later werd ik benaderd door Ado of ik het team wou komen versterken onder leiding van de hoofd trainers. Dat doe ik nu met veel plezier en het doet mij goed om de kinderen stap voor stap te zien groeien in hun techniek en zelfvertouwen.

Zie jullie snel in de sportschool.


Daan

Assistent Trainer

Hallo, ik ben Daan Eerland. Op dit moment ben ik wedstrijdvechter en trainer bij de jeugd.

Ik ben op ongeveer 12-jarige leeftijd begonnen met kickboksen bij de jeugd groep. Vanaf de eerste training was ik verkocht en werd kickboksen mijn passie. De sfeer in de groep is ook geweldig.

Fightclub Rotterdam heeft mij enorm veel zelfvertrouwen gegeven. Als je deze sport beoefend, zal bij ons duidelijk worden dat kickboksen niet alleen bestaat uit schoppen en slaan. Je moet namelijk ook je hersens gebruiken, respect hebben voor elkaar en discipline tonen.

Het is heel mooi om als trainer kinderen te zien groeien in het kickboksen, maar ook als persoon.

Kom een keertje langs. U gaat er geen spijt van krijgen. Osu!


Shakira

Assistent Trainer

Hallo, Ik ben Shakira de Geus. In 2014 ben ik begonnen met de jeugdlessen bij Fightclub Rotterdam. Sindsdien ben ik eigenlijk nooit meer weggegaan.

Ik begon als een heel timide meisje met weinig zelfvertrouwen, maar bij Fightclub Rotterdam vond ik al snel mijn plekje en ben ik gaan groeien. Zowel in techniek als in zelfvertrouwen. Fightclub-Rotterdam leert je niet alleen maar vaardigheden binnen het thaiboksen, maar ook respect en discipline.

Inmiddels ben ik een wedstrijdvechter en begin ik als trainer. Als trainer kan ik mijn passie voor de sport overbrengen aan een nieuwe generatie. Het is heel mooi om kinderen te zien groeien. Net zoals ik zelf ook heb gedaan.

Hopelijk tot snel in de sportschool!


Ruben

Trainer
Hallo, Ik ben Ruben en ben 51 jaar. Al vanaf mijn jeugd hou ik me bezig met sporten: voetballen, hardlopen, schaatsen en vooral thaiboksen.

Op mijn 15de ben ik begonnen met thaiboksen. Ik ben net als de meesten als recreant begonnen en later als “wedstrijdvechter”. Tot mijn 22ste jaar heb ik getraind. Ik ben gestopt vanwege mijn school, studie en werk in het buitenland (Suriname). In 2005 heb ik de draad weer opgepakt. Ik miste het thaiboksen enorm. Thaiboksen zit nou eenmaal in mijn hart en bloed.

Tijdens het trainen geef ik graag mijn kennis en ervaring door aan teamgenoten. Sporten is voor mij heel belangrijk. Dit wil ik ook overdragen, vooral aan de jeugd. Ik ben van nature enthousiast tijdens het sporten. Hiermee vind ik leuk om anderen te motiveren en plezier te laten krijgen in het sporten. Motivatie, enthousiasme en plezier zijn in mijn ogen belangrijke bouwstenen van discipline. Dit geef ik graag door aan iedereen en vooral aan de kinderen. Wat is het prachtig om te zien hoe de kids trainen.