Skip to main content

Afscheid Sophie na 3 jaar

Sophie neemt na 3 jaar afscheid van Fightclub-Rotterdam. Sophie komt morgen langs om afscheid te nemen van ons! Heb je Sophie gekend wees er dan morgen zeker bij.

Sophie begon 3 jaar terug bij trainer Ado te trainen! En werd lid als eerste meisje binnen de club. 

Nadat Sophie haar eerste proefles had bij Fightclub-Rotterdam was zij meteen verkocht van Thaiboksen. Echter gaf ze na haar proefles aan dat ze volgende training lid wilde worden, echter kon trainer Ado dit echt niet geloven. Want Sophie trainde alleen maar met grote jongens en was de enige meisje.

Sophie werd lid en was vervolgens altijd aanwezig en trainde altijd keihard mee. En groeide uit als een hele technische dame in haar sport.

Helaas is Sophie sinds kort verhuisd naar Amsterdam voor haar opleiding en werk. Wij wensen Sophie heel veel succes met wat ze gaat doen in de toekomst. Sophie wij hebben een hele leuke prachtige tijd gehad met elkaar ik als trainer ga jou ENORM missen maar dat weet je al!!!

Verder gaan heel veel leden van Fightclub jou ook zeker missen. Je bent een fantastische meid die enorm geliefd was bij iedereen en altijd keihard mee trainde en erg betrokken was bij Fightclub-Rotterdam.

  • Hits: 2129