Chantal topvrijwilliger

Chantal onze topvrijwilliger die zich al aantal jaartjes inzet voor onze sportschool en een groot hart heeft voor onze leden.

Een vrouw die wij allemaal wel kennen binnen Fightclub-Rotterdam. Chantal bood zich aan in 2011 om Ado te helpen en de club te steunen zij zag in dat Ado het heel erg druk had op de sportschool en niet alle ouders te woord kon staan door de drukte. Chantal wilde Ado helpen en nam de administratie over zodat Ado zich meer kon focussen op de lessen en leden.

Chantal heb ik leren kennen als een hele lieve zorgzame vrouw/moeder een vrouw die groot hart heeft voor Fightclub-Rotterdam een vrouw die ik blindelings vertrouw. Vier jaar lang heeft zij Ado en Fightclub gesteund en dat als vrijwilligster in haar eigen tijd. Wij willen met z'n alle Chantal enorm bedanken wat zij voor onze sportclub heeft gedaan de afgelopen 4 jaar. Chantal gaat absoluut niet weg haar dochter Robin traint nog steeds bij ons, echter heeft Chantal op dit moment andere prioriteiten en daarnaast een heel druk leven waardoor zij geen tijd meer heeft om administratie te doen van Fightclub-Rotterdam.

Een lieve moeder binnen onze sportschool en een vriendin van Chantal genaamd Annemarie bood zich meteen aan Ado en Fightclub-Rotterdam te willen helpen als vrijwilligster en Chantal de functie te willen overnemen. Wat lief en wat een gebaar hartelijk dank Annemarie.

Namens Ado en alle leden van Fightclub-Rotterdam Chantal nogmaals bedankt voor alles je bent een super mens ben blij dat ik jou heb leren kennen.

Gr. Ado / Team Fightclub-Rotterdam

 

  • Hits: 2116

Met een goed gevoel naar de sportschool, met een beter gevoel naar huis.

Contact

Berliozstraat 7
2901 WG
Capelle aan den Ijssel

T: +31 6 48 78 15 10
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rekeningnummer: NL33INGB0004658045
KvK nummer: 53 28 29 73

Sponsoren


Copyrights © Fightclub-Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy