Sponsoren gezocht!

Wij van Fightclub-Rotterdam te Capelle aan den IJssel zouden graag in contact komen met eventuele sponsoren die op verschillende manieren en voor verschillende tarieven in onze Sportschool kunnen adverteren.

De sponsor mag zelf bepalen wat het bedrag is dat gesponsord word. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een reclame spandoek/up banner in de zaal te plaatsen, onze shirts te voorzien van uw logo.

Daarnaast brengt Fightclub-Rotterdam eens in de zoveel tijd een flyer uit waar in kan worden geadverteerd. Mocht u een (andere) manier of idee hebben over sponsoring laat het ons dan weten! Wil je Fightclub-Rotterdam graag helpen door ons financieel te steunen, neem dan contact met ons!

Daarnaast kunnen wij ook op onze actieve Facebook pagina reclame maken voor u bedrijf, en op onze website of onze folders etc. Daarnaast hebben wij een wedstrijd team die op grote Gala's staan ook hier kunnen wij wat voor u bedrijf betekenen.

Wij hebben een actieve Facebook pagina en onze webiste wordt maandelijks bezocht door gemiddeld 1400 unieke bezoekers. Dit kunnen wij aantonen via yourhosting.

  • Hits: 2052

Met een goed gevoel naar de sportschool, met een beter gevoel naar huis.

Contact

Berliozstraat 7
2901 WG
Capelle aan den Ijssel

T: +31 6 48 78 15 10
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rekeningnummer: NL33INGB0004658045
KvK nummer: 53 28 29 73

Sponsoren


Copyrights © Fightclub-Rotterdam. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy