Skip to main content

Kids Examen

Fightclub-Rotterdam jeugd leden hebben het zwaar gehad tijdens hun eerste Thaiboxing examen. Alle leden hebben 1.5 uur lang examen gehad waarvan 8 onderdelen, tijdens deze 8 onderdelen moesten zei alles laten zien wat zei de afgelopen maanden hebben geleerd. Kids examen was een groot succes iedereen was geslaagd voor de gele gradatie. Hoofdtrainer Ado was tijdens het examen streng en de spanning van de kids was goed te zien.

Wat zijn wij trots op onze jeugd leden die 1.5 uur lang gefocust hun examen moesten afleggen en allemaal hun Diploma hebben behaald. Wij van Fightclub-Rotterdam zijn trots op jullie ga zo door en op naar de groene gradatie.

Hierbij wil ik alle ouders/familieleden bedanken voor hun komst en wil ik zeker alle Hulpleden en vooral Hulpmoeders enorm bedanken. Zonder jullie heb ik dit niet waar kunnen maken !!

De reden waarom wij examens houden is om het niveau van het Muay Thai bij ons op een hoger niveau te krijgen, te houden en dat op een leuke manier. Het examen is een goede stimulans voor uw kind om goed te presteren.

Indien de pupil zijn examen met succes behaald krijgt hij/zij een certificaat uitgereikt en een embleem van de sportschool in de kleur die hoort bij de behaalde graad. Deze dient op zijn/haar broekje bevestigd te worden waardoor men duidelijk kan zien tot welke graad de pupil al hoort en hoelang hij/zij dus al traint bij ons.

  • Hits: 2021