Skip to main content

Binnekort Fight2beFit personal trainingen

NIEUW vanaf begin september bij Fightclub-Rotterdam Fight2beFit:

( Iedereen a.u.b. even lezen )

Personal Trainingen vinden plaats in een van de mooiste luxe Fitness ruimte met een eigen PT ruimte. Denk hierbij ook aan dat alle Fitness apparaten aanwezig zijn de nieuwste Fitness apparaten van het jaar 2013. Je kunt zelf jou tijden inplannen met jou Personal Trainer ruimte is 24 uur open van maandag tot zondag!!!

Er is een steeds groter wordende vraag naar Personal Training; met uw eigen fitnesstrainer, 1-op-1, gericht werken aan uw doelstellingen. Of dat nu verhogen van uw conditie, verstevigen van uw spieren, vet verbranden of een combinatie hiervan is, de Personal Trainer is van alle markten thuis. Zeer efficiënt, en nog motiverend ook! Er zijn verschillende mogelijkheden bij Fightclub-Rotterdam een team van deskundige trainers staat voor je klaar!

De prijzen van de personal training worden door u in samenspraak met de personal trainer afgesproken. Fightclub-Rotterdam is hier geen partij in. Er is al Personal Training mogelijke vanaf €20,00 voor bijvoorbeeld een half uur "Pads-Training/Wedstrijd-Training. Andere mogelijkheden: Kracht & Conditie training, Self Defense voor de (zaken-)man / vrouw, voorbereiding fysieke testen (tbv soll bij Defensie, Justitie, Politie), wedstrijdvoorbereiding etc etc. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook geven wij Personal Trainingen aan Kids vanaf 8 jaar. Voor eventueel verstevigen van motoriek, kracht, techniek, zelfvertrouwen en voor wedstrijdvoorbereiding.

Binnenkort nog meer informatie hierover.

  • Hits: 2171