Skip to main content

Sponsors

Graag zouden we in contact komen met eventuele sponsoren die op verschillende manieren en voor verschillende tarieven in onze Sportschool kunnen adverteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een reclamebord in de zaal te hangen, onze kleding te voorzien van uw logo of om specifieke vechters te sponsoren die dan enkel sportkleding en uitrusting met uw logo erop draagt.

Sportschool Fightclub-Rotterdam geeft ook vechtsportgala's in Rotterdam eo. Waar kan worden geadverteerd in o.a. het programmaboekje, op T-shirts van de medewerkers of zelfs een hele wedstrijd. Mocht u een (andere) manier of idee hebben over sponsoring laat het ons dan weten! Wil je Sportschool Fightclub-Rotterdam graag helpen door ons financieel te steunen, neem dan contact met ons!

Daarnaast kunnen wij ook op onze actieve Facebook pagina reclame maken voor u bedrijf, en op onze website of onze folders etc. Fightclub-Rotterdam heeft elk maand 1600 unieke bezoekers per maand op onze website dit kunt u ook inzien via Yourhosting.