Skip to main content

Clinics

Fightclub-Rotterdam is een sportschool waar de lessen worden verzorgd door oud Euopees kampioen en gediplomeerd trainer Ado Delekarac en assistent trainers.

Het kickboksen/boksen wordt door hem op een enthousiaste en kundige wijze onderwezen aan volwassenen en jongeren.

Sinds een aantal jaren worden er clinics verzorgd op basisscholen, vmbo en mbo scholen en ook aan bedrijven. Hierdoor kunnen mensen kennis maken met deze prachtige sport.

Het is mogelijk om de clinics te verzorgen op locatie, maar ook in Fightclub-Rotterdam te 's Gravenland. De bokshandschoenen worden door ons aangeleverd, om zo de veiligheid te kunnen waarborgen.

Fightclub-Rotterdam is tevens gespecialiseerd in het verzorgen van lessen op scholen met sportdagen en of gymlessen maar ook voor naschoolse opvang met sportlessen.

Bedrijven kunnen hun werknemers ook laten trainen bij ons. Hierbij is niet alleen de keuze uit Thai Boksen maar ook overige vecht en niet vechtsporten behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Een aantal redenen om uw leerlingen en werknemers bij ons te laten trainen.
  • minder uitval door rugklachten en RSI
  • daling en besparing ziekteverzuim
  • toename arbeidsproductiviteit (gemiddeld van 12,5%) meer ontspannen en minder gestresst leren en werken gezondere en fittere leerlingen en werknemers minder verloop van uw werknemers en een grotere binding van uw leerlingen positief imago van uw school en bedrijf.

Dus wenst u ook uw school of bedrijf uw leerlingen/werknemers alleen het allerbeste?

Dan laat ook u ze trainen bij Fightclub-Rotterdam!