Smallgroup

Wat is Small Group Training?

Small Group Training is sporten in een kleine groep van 2 tot 6 personen. Dit kunt u doen door zelf een groep samen te stellen, bestaande uit bijvoorbeeld uw vrienden, collega’s en/of familieleden. Samen met uw groep kunt u de dag en het tijdstip van uw training bepalen.
U kunt ook kiezen om mee te trainen met de Fight2beFit Groep. Bij deze groep traint u samen met andere Fight2beFit cliënten op vaste dagen en tijden.

Trainen op uw eigen niveau

De Small Group Trainingen zijn zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen. U werkt op een gezonde en efficiënte manier aan uw conditie.

Voordelen personal trainer

Met Small Group Training ervaart u de voordelen van een personal trainer, maar ook de gezelligheid van trainen in groepsverband, waardoor de individuele kosten lager zijn. U heeft dan namelijk al een personal trainer vanaf €25,-. Het trainen in groepsverband, op een vast tijdstip en onder begeleiding van een personal trainer, is een goede stok achter de deur. Zo slaat u niet zomaar een training over.